Actiune de amploare – Peste 500 de politisti caraseni in strada

În perioada 26-28.02.2016, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a organizat acţiuni preventiv-reactive, în sistem integrat, fiind folosite efective din cadrul structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, arme, explozivi şi substanţe periculoase, poliţie transporturi, respectiv serviciul de acţiuni speciale

La acţiuni au participat 532 poliţişti, 16 jandarmi, 18 pompieri, 9 poliţişti de frontieră, 3 poliţişti din cadrul Biroului pentru imigrări.

Au fost desfăşurate un număr de 116 acţiuni, constatate un număr de 23 infracţiuni, au fost aplicate un număr de 902 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 322.934 lei. Cu ocazia acţiunilor a fost depistată o persoană dată în urmărire la nivel naţional.

Au fost reţinute un număr de 17 permise auto, retrase un număr de 4 certificate de înmatriculare auto.

Au fost indisponibilizate un număr de 4 arme, 134 bucăţi muniţie şi au fost verificate un număr de 20 de trenuri de persoane.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al Judeţului Caraş-Severin participanţi la aceste acţiuni au desfăşurat 17 controale de specialitate, au aplicat 19 avertismente şi 13 amenzi contravenţionale, în valoare totală de 111500 lei.

Printre deficienţele constatate se numără neobţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu, efectuarea unor modificări constructive, exploatarea unor instalaţii electrice cu improvizaţii.

Comentarii

comentarii