Acțiune de informare la Primăria Reșița – Este Reșița un oraș rezilient? VIDEO

Care sunt atuurile comunității reșițene pentru a se adapta la criza climatică? Este Reșița un oraș „rezilient”, capabil să absoarbă acele impacturi care nu mai pot fi evitate? Care sunt acele oportunități pe care cetățenii și autoritățile locale din Reșița le pot valorifica? Au fost doar câteva din întrebările la care s-a căutat un răspuns în cadrul evenimentului dedicat.

 

 

Sala de ședințe a Consiliului Local Reșița din cadrul primăriei a găzduit un eveniment intitulat Reșița reziliență în care au fost discutate elemente legate de știința schimbărilor climatice, dar și cadrul european de luptă împotriva schimbărilor climatice și cum poate face față Reșița, la nivel local acestor schimbări, care ar fi soluțiile la aceste schimbări, dar mai ales oportunitățile.

 

 

 

 

Municipalitatea are și un proiect dedicat elevilor în ceea ce privește dezvoltarea durabilă pe care îl implementează alături de Asociației REPER21. Evenimentul a fost organizat de Asociației REPER21 și Primăria Municipiul Reșita, ca parte a programului său de promovare a dezvoltării durabile în comunitatea locală

Comentarii

comentarii