Administratia judeteana vrea sa investeasca in infrastructura din Moldova Noua

Administratia judeteana vrea sa sprijine investitorii din Clisura si sa investesca in infrastructura rutiera.

Reprezentantii Consiliului Judetean au avut o intalnire cu conducerea companiei Delphi Packard Moldova Noua, cel mai important investitor din Clisura Dunarii. Fabrica de la Moldova Noua are 1500 de angajati si perspectiva ca undeva la sfarsitul anului viitor sa aiba 2000 de angajati. Din acest motiv sefii de la judet au decis sa sprijine aceasta zona si incearca sa investeasca in infastructura rutiera care aduce muncitorii la Moldova Noua din zona limitrofa orasului.

S-au mai discutat o serie de probleme legate de facilitatile pe care Aquacaras trebuie sa le rezolve la societatea Delphi.

Si Consiliul Local intentioneaza sa sprijine aceasta societate care reprezinta cea mai mare investitie pentru Moldova Noua de dupa 1989. Printre problemele pe care Consiliul Local doreste sa le rezolve la Moldova este si o investitie legata de colectarea apei pluviale, serviciu care se gaseste in subordinea administratiei locale de aici.

Se pare ca Primaria nu reactioneaza la cererile conducerii de la Delphi, dupa cum a sustinut consilierul Adrian Torma. Dar acum Consiliul Local Moldova Noua are o componenta in care si PNL -ul are un cuvant de spus, ca urmare a migrarii politice din ultimul timp. Acest lucru va aduce dupa sine rezolvarea cerintelor celui mai important investitor pentru Moldova Noua si implicit pentru locuitori.

Comentarii

comentarii