Administrațiile liberale pot schimba fețele orașele – la propriu VIDEO

Administrațiile liberale pot schimba fețele orașele – la propriu. Administrațiile liberale au schimbat fețele orașele la propriu. Dacă vă uitați la toate județele conduse de noi condițiile de viață sunt ridicate! Câștigăm și la Caraș Severin și îl scoatem pe Mocioalcă! Și pe lângă asta venim cu administrațiile noastre de succes,

„Se Poate și în Caraș-Severin” începe cu fiecare comună și oraș în parte. PNL propune un plan de modernizare prin împărtășirea modelului liberal de guvernare locală, în care investițiile în modernizarea infrastructurii reprezintă o parte considerabilă a bugetului, adesea de peste 40%, și prin politici prietenoase cu mediul de afaceri. Miza acestor alegeri locale este dezvoltarea pe un model european, preluat în tot mai multe localități și județe din țară.

Administrațiile liberale pot schimba fețele orașele – la propriu. Cărășenii pot alege între modelul de dezvoltare prin investiții masive propus de PNL, respectiv stagnare și subdezvoltare prin modelul propus de PSD, redistribuirea sărăciei prin consumul unor resurse tot mai limitate.

Comentarii

comentarii