Adrian Dumbravă este noul manager al Spitalului Municipal din Caransebeș EXCLUSIV VIDEO

De miercuri, Spitalul Municipal din Caransebeș, are un nou manager în persoana lui Adrian Dumbravă. Noul manager a declarat pentru www.infocs.ro că principalul obiectiv al dânsului este creșterea gradului de profesionalism și calitatea în spital. Adrian Dumbravă a mai spus că: ,,Am în obiectiv și ca prioritate aducerea de servicii de calitate în sănătate și menținerea unei rate scăzute a infecției cu covid 19 în oraș și în județ – asta în timpul în care urmează modernizarea secțiilor Spitalului Municipal în așa fel încât actul medical să ajungă de cea mai bună calitate”.

Managerul Dumbravă a declarat pentru presă că: ,, Așa cum medicul, ca să fie doctor, trebuie să aibă vocație pentru lucru acesta, și un manager trebuie să aibă vocație. Managementul este o meserie, trebuie să ai un dar ca să fii manager. Nu oricine poate fi un manager și, ca să ajungi acolo, trebuie să te califici în ceva. Trebuie să te califice experiența, trebuie să arăți că ai făcut ceva în viață. Dacă pur și simplu ești membru de partid și partidul te-a trimis acolo, așa cum s-a întâmplat atât de mult în România, de aceea am ajuns unde am ajuns. În anul acesta de pandemie au fost spitale în țară care și-au schimbat de 3-5 ori managerul. Cum vrei să ai rezultate în felul acesta?”

Primarul Caransebeșului, prezent la investitură, a declarat pentru www.infocs.ro că ,,Avem un nou management, o altă etapă, avem un om de al locului, un om care a venit (aici) de dragul Caransebeșului, nu că nu ar fi avut ce face în altă parte. A venit să dea o mână de ajutor. Eu îi sunt recunoscător și aștept ca spitalul să intre pe o turnantă așa cum își doresc caransebeșenii. La Spitalul Caransebeș apelează anual aproape 80.000 de oameni din zone apropiate și chiar din județ. Doar 15% sunt din oraș, restul sunt din județ. La noi găsesc cu toții ajutorul de care au nevoie”.

Comentarii

comentarii