Agendă de lucru încărcată pentru polițiștii cărășeni

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

– În data 10.11.2015, pe DN 58, lucrătorii Postului de Poliţie Berzovia au oprit pentru control rutier un moped condus de O.V., de 68 ani, din Bocşa. În urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.
Cercetările continuă faţă de conducătorul mopedului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

– În data de 10.11.2015, în timp ce L.D., de 54 ani, din Reşiţa, conducea un autoturism pe Bulevardul Muncii acroşează pe G.M., de 46 ani, din Reşiţa, care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 10.11.2015, în timp ce N.A., de 58, ani din Caransebeş, conducea un autoturism pe strada Eftimie Murgu din municipiul Caransebeş, în momentul în care ajunge la intersecţia cu str. Horia nu acordă prioritate de trecere şi îl loveşte cu partea stângă faţă pe un biciclist care circula regulamentar.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a biciclistului care a fost transportat la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 09.11.2015, Poliţia Municipiului Reşiţa a fost sesizată cu privire la faptul că pe Bulevardul Republicii din Reşiţa a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea uşoară a unei persoane.
În timp ce I.S.L., de 49 ani, din Bocşa, conducea o ambulanţă, fără a avea în funcţiune semnalele acustice sau luminoase, nu păstrează o distanţă suficientă în mers, intrând în coliziune faţă-spate cu un autoturism care era oprit în coloană pe banda a II-a în zona trecerii pentru pietoni, condus de S.P.S..
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a lui S.P.S care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa, fără a rămâne internat.
Conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.
Cercetările continuă faţă de conducătorul ambulanţei pentru vătămare corporală din culpă.

– În data de 09.11.2015, poliţişti din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Oţelu Roşu în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe D.N. 68, în localitatea Băuţar au oprit pentru control un autoturism condus de N.T.P., de 55 ani, din localitate. În urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv. Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Orăşenesc Oţelu Roşu în vederea recoltării de probe biologice, însă N.T.P. a refuzat recoltarea acestora.
Cercetările continuă faţă conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de refuzul de la prelevarea de mostre biologice.

Infracţiune la regimul silvic

– În data de 10.11.2015, lucrători din cadrul Secţiei 5 Poliţie Bocşa au depistat pe DJ 585, în afara localităţii Tirol, un tractor condus de G.I., din Biniş, care transporta material lemnos fără a avea documente legale de transport. În momentul în care fost depistat G.I. era însoţit de 2 membri ai familiei.
Din verificările efectuate s-a stabilit că aceştia au sustras materialul lemnos, din locul numit „Dealul Cobitei” în afara localităţii Biniş. Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt de material lemnos.

Infracţiune de furt

– În data de 10.11.2015, lucrătorii Postului de Poliţie Brebu Nou au fost sesizaţi de către administratorul unei societăţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras în noaptea de 09/10.11.2015 suma de 700 lei, 10 pachete de ţigări, 5 cartele telefonice Orange şi un telefon mobil, prejudiciul creat fiind de 2000 lei.
În urma verificărilor efectuate a fost depistat, în municipiul Reşiţa, autorul furtului în persoana lui P.D., de 23 ani, din Livezile, judeţul Mehedinţi la care au fost descoperite o parte din bunurile sustrase.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Comentarii

comentarii