Politie

Agendă polițienească ,,aerisită” – din fericire – cu evenimente rutiere puține

Infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

– În data de 24.11.2015, lucrătorii din cadrul Poliţiei Oraşului Bocşa au oprit pentru control pe str. Republicii, un autoturism condus de C. R., din localitate.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autorizaţia provizorie de circulaţie pe drumurile publice este expirată.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

– În data de 24.11.2015, în timp ce G.A.N., de 33 ani, din Reşiţa, conducea un autoturism pe Bulevardul Republicii, din direcţia Renk spre Victoria, acroşează cu aripa dreapta faţă pe S.L.O., de 45 ani, localitate, angajat în traversarea străzii pe trecere de pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa pentru îngrijiri medicale.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

– În data de 24.11.2015, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin Apelul Unic de Urgenţă 112 de către M.O.S. că pe str. Ardealului a avut loc un accident rutier cu avarii auto iar conducătorul celuilalt autovehicul a plecat de la locul accidentului.
În urma verificărilor efectuate a fost depistat pe str. Dâlmei, autoturismul implicat în accident şi care era condus de Ş.I., de 29 ani, din Gârbovăţ, acesta a acroşat cu partea laterală stânga autoturismul condus de M.O.S.
Întrucât Ş.I. emana vapori de alcool în aerul expirat şi a refuzat testarea cu aparatul etilotest, a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş pentru recoltare de probe biologice de sânge, refuzând recoltarea probelor.
Cercetările continuă faţă de Ş.I. sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a deţine permis de conducere şi refuz de recoltare probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

– În data de 24.11.2015, lucrătorii din cadrul Poliţiei Oraşului Oraviţa, au oprit pentru control pe str. Cloşca, din Oraviţa, un autoturism condus de B.G., din Răcăşdia.
În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autorizaţia provizorie de circulaţie pe drumurile publice este expirată.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat pe drumurile publice.

– În data de 24.11.2015, în timp ce I.A.P., de 26 ani, din Turnu Ruieni, conducea un autoturism pe DJ 608 A, între localităţile Zerveşti şi Turnu Ruieni, nu reduce viteza până la evitarea oricărui pericol în condiţii de ploaie, pierde controlul asupra direcţiei de mers şi se răstoarnă pe partea stângă în afara părţii carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea lui I.A.P. care a fost transportat la Spitalul Municipal Caransebeş, fără a necesita internarea.
Cercetările continuă faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii