AJOFM Caraș-Severin organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

În data de 27 octombrie 2023, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Caraș-Severin va organiza Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți. Evenimentul va avea loc la Reșița și la Caransebeș.

Scopul principal al Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți îl reprezintă facilitarea întâlnirii cererii cu oferta de pe piața muncii din județul Caraș-Severin. Pe de o parte,  șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor fi sprijiniți să-și găsească un loc de muncă pe măsura pregătirii și experienței lor profesionale, iar pe de altă parte, agenții economici pot să selecteze și să angajeze personalul de care au nevoie.

Bursa se adresează atât absolvenților instituțiilor de învățământ promoția 2023, cât și altor persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

În vederea participării agenților economici la acest eveniment este necesară completarea Anexei nr.1a la Normele metodologice de aplicare a Legii nr. 76/2002 cu privire la locurile de muncă disponibile, care se poate transmite până cel târziu în data de 25.10.2023 la adresa de e-mail: ajofm.cs@anofm.gov.ro.

Pentru informații suplimentare și pentru confirmarea participării la Bursă, vă stăm la dispoziție la numărul de telefon: 0255/212160.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

Comentarii

comentarii