AJOFM organizeaza la Resita Bursa locurilor de muncă pentru absolventi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Caraş-Severin va organiza în data de 20 octombrie 2017, incepand cu ora 9, Bursa locurilor de muncă pentru absolventi. In acest an, bursa va fi organizata doar la Resita, in incinta Universitatii Eftimie Murgu (sala Campus Cafe).

Scopul acestei burse este acela de a facilita accesul absolvenților la posturile disponibile și de a face posibila interacțiunea directă a acestora cu agenții economici. La bursa pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Pana la aceasta data , din cei 102 agenti economici contactati, 9 agenti economici vor oferi la bursa 37 de locuri de munca pentru absolventi, 3 dintre acestea fiind pentru studii superioare: economist, inginer sudor si asistent/specialist marketing. Celelalte locuri de munca oferite sunt in domenii variate: lucrator comercial, facturist, gestionar, cofetar, contabil, electrician, lacatus, brutar, sudor, operator fabricare mezeluri, manipulant marfuri etc.

Participarea la bursa va oferi persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, pe langa posibilitatea de a obtine un loc de munca, si posibilitatea de a obtine informatii suplimentare referitoare la cursurile de formare profesionala derulate de catre Agentie, la facilitatile acordate in cazul angajarii si la ocuparea unui loc de munca in strainatate prin intermediul retelei EURES. De asemenea, agentii economici vor putea obtine informatii despre masurile de stimulare a ocuparii fortei de munca de care pot beneficia angajand persoane inregistrate in evidentele Agentiei.

Agenţii economici care doresc să participe la Bursă îşi pot depune ofertele de locuri vacante la sediul Agenţiei din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr. 17 (tel 0255/212160), pana cel tarziu in data de 19.10.2017. Participarea agenţilor economici la bursă este gratuită.

Comentarii

comentarii