@Breaking newsAdministratie

Ajutor de la administrația publică reșițeană pentru HORECA locală

Ajutor de la administrația publică reșițeană pentru HORECA locală. O veste bună pentru proprietarii și operatorii de restaurante, baruri și hoteluri din municipiul Reșița (HORECA). Aceștia vor plăti jumătate din valoarea impozitului pe clădiri și pe terenuri.

După un an plin de restricții, din cauza pamdemiei de covid19,  în care și-au văzut veniturile mult diminuate sau chiar au fost obligați să își închidă afacerile și să își trimită angajații acasă firmele din domeniul HoReCa: restaurante, baruri, cafenele, pensiuni sau pensiuni primesc un ajutor din partea primîăriei Reșița. consilierii locali au aprobat o horârâre prin care impozitul pe clădiri și pe terenuri pentru acest tip de agenți economici este diminuat cu 50%.

Ajutor de la administrația publică reșițeană pentru HORECA locală. Aceasta nu fost singurul ajutor dat de Primăria Reșița acestui domeniu, în primăvară, aleșii reșițeni au diminuat tot cu 50%/an chiria  la terasele permanente şi sezoniere, pentru sprijinirea celor care au avut de suferit din cauza pandemiei.

Comentarii

comentarii