Alarmă falsă de coronavirus în piața Reșița Sud! O glumă proastă a pus pe jar autoritățile resitene VIDEO

Alarmă falsă de coronavirus în piața Reșița Sud! O glumă proastă a pus pe jar autoritățile resitene. Prevenția e bună, panica nu – iar alarmele false pot agita inutil spiritele, în vremea temutului coronavirus. O asemenea alarmă a fost dată în această dimineață în piața Reșița Sud: un bărbat a fost reclamat chiar de fiul său că s-ar fi întors din Germania și se plimbă nestingherit prin mijlocul oamenilor.

Mai mulți cunoscuți ai celui reclamat, spun însă că acesta n-a părăsit deloc Reșița, și se află zi de zi în piață. Se pare că reclamația a reprezentat o răzbunare a fiului, după o serie de neînțelegeri în familie. Totuși, pentru că nicio alarmă nu e tratată superficial, polițiști și jandarmi au venit imediat la fața locului și au cerut bărbatului să rămână la o distanță sigură față de trecători, până la sosirea ambulanței. În câteva minute, personalul medical, echipat corespunzător, l-a preluat pe bărbatul suspect, în vederea efectuarii analizelor care se impun.

Alarmă falsă de coronavirus în piața Reșița Sud. Potrivit ordonanței de urgență nr. 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență, alertele false se pot sancționa cu amendă de la 1500 la 5000 de lei.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments