Alarmă falsă de coronavirus în piața Reșița Sud! O glumă proastă a pus pe jar autoritățile resitene VIDEO

Alarmă falsă de coronavirus în piața Reșița Sud! O glumă proastă a pus pe jar autoritățile resitene. Prevenția e bună, panica nu – iar alarmele false pot agita inutil spiritele, în vremea temutului coronavirus. O asemenea alarmă a fost dată în această dimineață în piața Reșița Sud: un bărbat a fost reclamat chiar de fiul său că s-ar fi întors din Germania și se plimbă nestingherit prin mijlocul oamenilor.

Mai mulți cunoscuți ai celui reclamat, spun însă că acesta n-a părăsit deloc Reșița, și se află zi de zi în piață. Se pare că reclamația a reprezentat o răzbunare a fiului, după o serie de neînțelegeri în familie. Totuși, pentru că nicio alarmă nu e tratată superficial, polițiști și jandarmi au venit imediat la fața locului și au cerut bărbatului să rămână la o distanță sigură față de trecători, până la sosirea ambulanței. În câteva minute, personalul medical, echipat corespunzător, l-a preluat pe bărbatul suspect, în vederea efectuarii analizelor care se impun.

Alarmă falsă de coronavirus în piața Reșița Sud. Potrivit ordonanței de urgență nr. 34/2008 privind organizarea și funcționarea Sistemului național unic pentru apeluri de urgență, alertele false se pot sancționa cu amendă de la 1500 la 5000 de lei.

Comentarii

comentarii