Alex Moldovan l-a adus la Bocșa pe Unchiul Vanea VIDEO

„Unchiul Vanea” a fost propunerea tânărului actor bocșan Alex Moldovan, care s-a întors acasă cu un spectacol pentru iubitorii teatrului din orașul său natal. 

Zilele Orașului Bocșa au adus un program divers și plin de surprize pentru bocșeni. Nimic nu a fost uitat de către organizatori: nici partea spirituală dedicată patronului orașului Sf. Prprooc Ilie Tesviteanu, dar nici bucuria și voia bună. Printre activitățile propuse, s-a numărat și piesa de teatru „Unchiul Vanea” care l-a avut ca protagonist pe tânărul bocșan Alexandru Moldovan.

De altfel, întâlnirea cu bocșenii nu este întâmplătoare ci face parte  dintr-un proiect prin care tânărul student la IATC București dorește să aducă piese variate locuitorilor orașului. Bocșenii au trăit la intensitate maximă fiecare scenă și replică din piesa lui Cehov. Emoțiile au fost cu atât mai mari deoarece pe scenă a evoluat un bocșan de-al lor.

Reprezentația de teatru s-a înscris în seria activităților dedicate Zilelor orașului Bocșa. Astăzi, pentru bocșeni, sărbătoarea continuă de la ora 19 alături de Ansamblul Bocșana. Plus o serie de interpreți de muzica populara bine cunoscuți din Banat.

Comentarii

comentarii

One thought on “Alex Moldovan l-a adus la Bocșa pe Unchiul Vanea VIDEO

Comentariile sunt închise.