Alimentarea cu gaze naturale oprita pe 12 străzi din Reșița, miercuri, 18 noiembrie

Alimentarea cu gaze naturale oprita pe 12 străzi din Reșița, miercuri, 18 noiembrie. Pentru efectuarea unor lucrări la sistemul de distribuție al gazelor naturale, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale în municipiul Reșița, pe străzile Războieni, Călugăreni, Scorușului, Scânteii, Târnovei, Colonia Scânteii, Lend, Zorilor, Cireșului, Vișinului și Rozelor, miercuri, 18 noiembrie, începând cu ora 09.00.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 15:00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Alimentarea cu gaze naturale oprita pe 12 străzi din Reșița, miercuri, 18 noiembrie. Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Comentarii

comentarii