Alina – șoferița ,,slabă” – lovește din nou; a făcut praf o poartă la Oțelu Roșu

Se pare că Alina nu locuiește numai la Bocșa, Alina este prezentă și la Oțelu Roșu. Dacă la Bocşa- ,,o şoferiţă ne-experimentată a făcut praf două maşini şi o poartă, ,,Alina” de la Oțelu Roșu, s-a limitat doar la o mașină, plus o poartă. Reamintim, Alina este numele inspirat din bancurile românești și pus de noi șoferițelor care provoacă accidente din vina lor, din faptul că nu au experiență, dar totuși urcă la volan. Lăsând tonul voit glumeț la o parte, să ne gândim că totuși, acolo se putea întâmpla o tragedie dacă în acele locuri ar fi fost cineva, întâmplător. Deci, să vedem cum stau lucrurile:

În seara zilei de 26 aprilie, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe strada Vasile Alecsandri din Oţelu Roşu a avut loc un accident. Până aici, este ok, nimic foarte deosebit. Este bine că nu vorbim de răniți sau morți.

Acum, mergem mai departe: Din cercetările efectuate la faţa locului s-a constatat că în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în străinătate, o tânără în vârstă de 27 de ani (să-i spunem Alina) , a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un stâlp şi poarta de acces ale unui imobil.

La testarea cu aparatul alcooltest a tinerei, rezultatul a fost negativ. Asta mai lipsea, să fi și băut. Acum, cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Comentarii

comentarii