Alt accident, alt mort pe DN 6 – Grav accident intre Mehadia si Plugova

La data de 15 august a.c., în jurul orei 19.20, a avut loc un accident rutier pe DN 6, între localitățile Mehadia și Plugova.

La fața locului, polițiștii stațiunii Băile Herculane au stabilit că un bărbat de 39 de ani, din Lugoj, a condus un autoturism din direcția Orșova spre Caransebeș iar la km 389+700m, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a efectuat o manevră de depășire neregulamentară a unui ansamblu de vehicule. La revenirea pe banda sa, a acroșat cu partea lateral-dreapta cabina autotirului, după care a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 54 de ani, din Teleorman.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 39 de ani, acesta fiind transportat la spitalul din Dr.Tr.Severin unde a decedat și rănirea ușoară a altor două persoane, pasagere în cele două autoturisme implicate în accident.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Comentarii

comentarii