Alt accident la indigo pe trecerea de pietoni cu ghinion de la Blocul 7 din Resita VIDEO

Accident la indigo pe trecerea de pietoni cu ghinion de la Blocul 7 din Resita. Un alt accident a avut loc aseară pe o trecere de pietoni din Reșița. Scenariul – tras la indigo, aproape același ca și la celălalt accident petrecut în cursul dimineţii, în aceiaşi zi şi pe aceiaşi trecere de pietoni.   Şi de această dată, tot o tânără a fost lovită în plin pe trecerea de pietoni, în condiţii similare. Doar sensul de mers este diferit.  Accidentele se ţin lanţ pe trecerea de pietoni din fața blocului 7 de pe B-dul Republicii din Reşita. Locul este renumit deja la Reşita din cauza numărului mare de accidente ce se petrec aici. Şi cu toate acestea, administraţia locală nu face nimic pentru a remedia această problemă.

Un semafor sau nişte opritoare mai înalte, ar rezolva problema. Zona este una cu restricţie de viteză, dar cine respecta indicatorul din moment ce accidentele se ţin lanţ în acest loc. O tânără de 18 de ani, a fost lovită în plin de o maşină. S-a întâmplat pe trecerea de pietoni. Autorul este un tânăr cam de aceeași vârstă cu victima.

 

Locul respectiv este renumit deja din cauza numărului mare de accidente ce au avut loc pe această trecere de pietoni. Şi toate din cauza vitezei şi a neatenţiei şoferilor la volan.

Tânăra a fost luată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul de Urgenţă.

Accident la indigo pe trecerea de pietoni cu ghinion de la Blocul 7 din Resita. Un echipaj al poliţiştilor de la serviciul rutier a făcut măsurăturile de rigoare şi a deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare pe numele şoferului.

 

 

Comentarii

comentarii