Alt accident pe DN68 la iesirea din Glimboca spre Obreja VIDEO

Grav accident de circulaţia în urmă cu câteva ore la ieşirea din Glimboca spre Obreja pe DN68. Un autoturism a ieşit în decor şi s-a dat peste cap, după care a revenit pe cele patru roţi şi şi-a continuat cursa pe câmp până într-o baltă. În autoturism se aflau doi bărbaţi. Deşi au făcut o adevărată cascadorie, cei do au scăpat aproape teferi, exceptând cucuiele şi vânătăile.

În schimb, maşina mai este bună de fier vechi şi piese de schimb. Cauza accidentului o constituie viteza excesivă şi calitatea cauciucurilor, mai exact, gradul de uzură al acestora. Mașina a fost ridicată de firma de tractari ce acoperă zona Caransebes – Otelu Rosu.

Locul respectiv se pare că este unul cu probleme pentru mai mulţi participanţi la traficul rutier. La începutul lunii, o şoferiţă s-a lăsat păcălită de drumul drept că în palmă şi la o curbă a zburat de pe carosabil.


Maşina s-a lovit de un copac. Din fericire, femeia a scăpat cu viaţă şi aproape teafără. În schimb maşina destul de scumpă este bună doar de topit. Vezi imaginile de mai jos.

Comentarii

comentarii