Alt accident pe DN68 la iesirea din Glimboca spre Obreja VIDEO

Politie

Grav accident de circulaţia în urmă cu câteva ore la ieşirea din Glimboca spre Obreja pe DN68. Un autoturism a ieşit în decor şi s-a dat peste cap, după care a revenit pe cele patru roţi şi şi-a continuat cursa pe câmp până într-o baltă. În autoturism se aflau doi bărbaţi. Deşi au făcut o adevărată cascadorie, cei do au scăpat aproape teferi, exceptând cucuiele şi vânătăile.

În schimb, maşina mai este bună de fier vechi şi piese de schimb. Cauza accidentului o constituie viteza excesivă şi calitatea cauciucurilor, mai exact, gradul de uzură al acestora. Mașina a fost ridicată de firma de tractari ce acoperă zona Caransebes – Otelu Rosu.

Locul respectiv se pare că este unul cu probleme pentru mai mulţi participanţi la traficul rutier. La începutul lunii, o şoferiţă s-a lăsat păcălită de drumul drept că în palmă şi la o curbă a zburat de pe carosabil.


Maşina s-a lovit de un copac. Din fericire, femeia a scăpat cu viaţă şi aproape teafără. În schimb maşina destul de scumpă este bună doar de topit. Vezi imaginile de mai jos.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments