Altă bombă de aruncător descoperită pe Bulevardul Republicii din Reșița VIDEO

Echipa pirotehnică din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “SEMENIC” al județului Caraș-Severin a fost solicitată să intervină ieri, 9 martie a.c., pentru asanarea unei bombe aruncător artilerie calibrul 120mm, ce a fost descoperită pe raza municipiului Reșița pe timpul executării lucrărilor de infrastructură. Muniția a fost identificată, ridicată, transportată și depozitată în siguranță, în vederea distrugerii ei ulterioare.

Pompierii militari cărășeni reamintesc persoanelor care execută diferite activități și depistează obiecte asemănătoare munițiilor, să sisteze imediat lucrările, să îndepărteze întregul personal din zona periculoasă și să anunțe de urgență, prin intermediul numărului unic 112, serviciile de urgență profesioniste și să aștepte sosirea acestora la o distanță de siguranță față de locul descoperirii.

În continuare, pompierii militari cărăşeni rămân la datorie, 24 de ore din 24, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea de ajutor persoanelor aflate în dificultate.

Informaţii despre modul de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă pot fi obţinute prin accesarea platformei naţionale de pregătire în situaţii de urgenţă https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit de pe App Store și Google Play.

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *