ALTE PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI

În urma perchezițiilor efectuate, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din Caraș – Severin, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, au ridicat 36.720de țigarete de la persoane bănuite de contrabandă cu țigări. Prejudiciul estimat este de 27.000 de lei./ 1 bărbat a fost reținut pentru 24 de ore iar față de alte 5 persoane s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

Ieri, 23 iunie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au efectuat 18 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Caraș-Severin și Mehedinți, la domiciliile unor persoane bănuite că dețin, transportă și comercializează țigări provenite din contrabandă.

De asemenea, au fost percheziționate și un număr de 14 autoturisme.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 36.720 de țigarete și caiete cu evidențele vânzărilor către diverse persoane, prejudiciul estimat fiind de 27.000 de lei.

În urma administrării probatoriului, un bărbat de 38 de ani, din Mehadia, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. Față de alte 5 persoane cu vârste cuprinse între 33 și 57 de ani s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar.

La acţiune au participat și poliţişti de la ordine publică, de la investigații criminale, luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Caraș-Severin.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Comentarii

comentarii