Amenintare cu bomba la liceul Tata Oancea din Bocsa din Caras Severin VIDEO EXCLUSIV

Amenintare cu bomba la liceul Tata Oancea. Alertă în această dimineață la Liceul Teoretic Tata Oancea din Bocşa, după ce mai multe apeluri telefonice la secretariatul unității de învățământ anunțau că în clădire s-ar afla o bombă. Vocea era a unui bărbat, iar numărul apelantului arăta că ar fi din Canada. La ora 11, acelaşi bărbat a mai sunat odată spunând că ,,urmează marea surpriză,,

În jurul orei 9.30 directorul liceului a anunțat Poliția orașului Bocșa de apelurile primite. Cursurile au fost suspendate, iar elevii au fost evacuați. În şcoala învaţă 490 de copii, de la clasa pregătitoare şi până la cei de liceu. Cei mari au plecat acasă, iar cei mici au fost duşi inb curtea bisericii din apropiere până ce părinţii au venit să-i ia acasă.

Oamenii legii au verificat încăperile și sălile de clasă ale liceului, însă din fericire a fost vorba de o alertă falsă.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție, din primele verificări nu au fost identificate colete sau obiecte suspecte. În continuare se asigură paza clădirii liceului și se efectuează verificări”.

Amenintare cu bomba la liceul Tata Oancea. Este pentru prima dată când se întâmpla aşa ceva la Bocşa.

 

 

Comentarii

comentarii