Angajații Zipper au participat la reîmpădurirea unor zone de la Cheia și Dezmir VIDEO

Angajații Zipper au participat la reîmpădurirea unor zone de la Cheia și Dezmir. Echipa companiei Zipper, s-a implicat activ în organizarea și gestionarea unui alt tip de proiect. Este un proiect ce vizează soluționarea provocărilor de mediu. Zipper este specializată în optimizarea și consolidarea fluxurilor de date și documente. Aceasta se face prin intermediul soluțiilor și serviciilor de automatizare

Astfel, angajații Zipper România care a vizat plantarea de copaci în două locații: șantierul de împădurire „Balabanul” de la Cheia, județul Prahova și la Dezmir, județul Cluj. Le-au fost alături Asociația “Creștem România Împreună”. Aceasta în cadrul celui mai amplu proiect de reîmpădurire cu participarea unor voluntari.

Această acțiune ne-a ajutat sa realizăm faptul că împreună putem face lucruri care contează. Implicarea noastră poate contribui la rezolvarea unor probleme ale comunității”, a spus Doru Vîjîianu. Dansul este director general al Zipper România.

Proiectul celor de la Zipper s-a desfășurat sub motto-ul „Întregul reprezintă mai mult decât suma părților sale”. Membrii echipei din București s-au îndreptat spre Cheia. Cei din Cluj Napoca au mers către Dezmir. Aceasta pentru a se implica în acțiunea de împădurire a zonelor defrișate, dar și a celor de șantier forestier. La acțiune au participat atât angajații Zipper România, cât și familiile acestora.

La Cheia a fost consolidată o porțiune de 0,3 ha care fusese defrișată în scopul regenerării ecosistemului. Voluntarii Zipper au reușit să facă posibilă plantarea a peste 600 de puieți, brazi, molizi și fagi pe un teren accidentat, iar la Dezmir s-a urmărit continuarea împăduririi unei zone de deal cu frasini și carpeni.

Evenimentul a fost realizat cu ajutorul Asociației „Creștem România Împreună”, Ocolului Silvic Măneciu și tuturor partenerilor care au contribuit la organizarea acestei acțiuni.

Zipper România face parte dintr-un grup de firme cu prezenţă în 5 ţări din Sud-Estul Europei, cu două centre de procesare în România şi Moldova, prin care acoperă nevoile companiilor de a-şi optimiza fluxurile interne. Soluţiile şi serviciile de prelucrare a datelor şi a documentelor recepţionate, vehiculate sau expediate dintr-o companie, asigura un suport solid pentru reducerea costurilor şi a timpului de prelucrare.

Comentarii

comentarii