Aparatura medicala de 15.000 euro donata spitalelor VIDEO

Salvați Copiii România dotează spitalele din Caraș-Severin cu noi echipamente medicale pentru nou- născuți. Anul acesta unitățile medicale din Banatul de munte au beneficiat de aparatură medicală în valoare de peste 15.000 euro.
Secțiile de neonatologie și pediatrie din Caransebeș și Reșița au beneficiat de dotări donate de către asociația Salvați Copiii, printre care și un monitor funcții vitale și o trusă de reanimare. Valoarea totală a aparaturii se ridică la peste 15.000 de euro.

Reprezentanții unităților medicale spun că în secțiile respective, unele aparatele nu există de loc, iar altele acestea sunt depășite tehnologic. Acum, cu ajutorul organizației Salvați copiii, bebelușii care se nasc cu probleme sau prematur au o șansă la viață în plus.

Totodată a fost lansată și campania ,,Primul zâmbet” derulată de Salvați copiii și o firmă din România prin care promovează Baby Box – oferindu-le pentru fiecare copil câte o cutie cu produse de igienă și îmbrăcăminte de primă necesitate . În Caraș Severin au fost distribuite cele 100 de cutii Baby Boxes, la Maternitatea Spitalului Județean Reșița.

Comentarii

comentarii