Apel la umanitate – Apel la ajutorarea celor ce lupta în Linia întâi VIDEO

La nivel național, s-au donat diferite sume pentru cei din ,,Linia întâi”. Susține și tu medicii, asistentele, angajații SMURD, polițiștii, militarii și pe toți cei care se luptă zi de zi cu virusul.

Adrian Damian, directorul regional de vânzări în cadrul unei mari companii de producere și vânzare a berii – Bergenbier, s-a implicat direct în strângerea unor asemenea fonduri. Adi Damian și-a mobilizat colegii și împreună cu aceștia, au donat sume importante. Lor li s-a alăturat și conducerea firmei. Astfel, o altă sumă importantă a intrat în contul Liniei întâi. ,,Mulţumesc pentru toate eforturile depuse! Vă urez curaj şi voinţa şi sper să trecem cât de repede peste aceasta pandemie. Mulţumesc încă o dată sunteţi nişte îngeri păzitori. Trebuie să mergem mai departe. Cine vrea, poate depune bani în contul campaniei R59BRDE410 SV24517324100. sau și mai simplu, printr-un SMS cu textul AJUT la numărul de telefon 8827, se pot dona 2 euro” a mai spus Damian!

Donațiile vor fi folosite pentru achiziționarea materialelor de protecție (măști, mănuși, combinezoane) necesare medicilor, asistenților și autorităților implicate în lupta cu COVID-19. Achizițiile se fac de la fabrici sau distribuitori de produse sanitare, locali și internaționali, iar produsele, prețul și cantitățile vor fi publicate transparent.

Campaniei i s-a raliat si actrita Adriana Trandafir.

Dragi prieteni! Asa cum SFINTUL GHEORGHE, cel mai venerat aparator al crestinismului, puternic si invingator, ne…

Publicată de Adriana Trandafir pe Joi, 23 aprilie 2020

Comentarii

comentarii