APEL LA UMANITATE – UPU RESITA ARE NEVOIE DE NOI! SPRIJINITI UNITATEA DE PRIMIRI URGENTE DIN SPITALUL JUDETEAN

APEL LA UMANITATE – UPU RESITA ARE NEVOIE DE NOI. Câțiva reșițeni, printre care Mihaela Sârbu, asistent medical șef al Unității de Primiri Urgențe Reșița, împreună cu Loredana Fărcășescu, asistent social și Baica Iulia, alaturi de dr. Emil Bunda, au lansat un apel public privind efectuarea de donații pentru Spitalul Județean de Urgență, în contextul pandemiei de coronavirus.

„Având în vedere că COVID-19 nu ne-a iertat nici pe noi și a ajuns și în România, avem nevoie de voi toți pentru a strânge fonduri și a ne pregăti pentru ce o să avem de înfruntat! Spitalul Județean de Urgență Reșița este singurul și cel mai mare din județul Caraș-Severin și, ținând cont că acest virus se răspândește foarte rapid, cauzând boli grave ale sistemului respirator, trebuie să ne pregătim din timp pentru ce va urma, dar avem nevoie de ajutorul și implicarea dumneavoastră.

Eu, Mihaela Sârbu, asistentă șefă de secție UPU Smurd, împreună cu Dr. Bunda Emil, Loredana Fărcășescu, asistent social, și Baica Iulia încercăm să facem o echipă și să ajutăm cu tot ce putem, dar pentru asta avem nevoie și de implicarea dumneavoastră! Fiecare ofertă este bine venită! Ajutați-ne să putem ajuta și salva viețile voastre, ale familiilor voastre și ale persoanelor dragi vouă!

Persoanele din străinătate, precum si cei din țară, pot dona direct pe pagina GO Fundme – https://www.gofundme.com/f/1xcxd78zs0?sharetype=teams&member=3882904&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=p_na+share-sheet&pc_code=fb_co_dashboard_a&rcid=a5c78acc9125482895b1fcd23b851b34&fbclid=IwAR0-pWt0aMDCUwnb8ERVE3jy0fwRdPI0FjZKl6W8JPlpiearPWUfRwZP4RA , iar o altă modalitate este de a dona în contul Asociația de Urgență CS, contul: RO69BTRLRONCRT0397129801. Vă mulțumim tuturor!”

Comentarii

comentarii