Politie

Aproape 600 de politisti au fost in strada de Paste – Bilant cu 2 morti si 240 de sanctiuni aplicate

Polițiștii au fost la datorie, pe toată perioada minivacanței de Paște, pentru ca cetățenii să petreacă în liniște și siguranță sărbătoarea Învierii Domnului. În perioada 6-9 aprilie a.c., au acționat în total 589 de poliţişti pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice.
Au fost organizate 42 acțiuni și s-a intervenit la 180 de evenimente, dintre care 150 au fost sesizate prin 112.
În urma activităților desfășurate de polițiști, în această perioadă, au fost constatate 50 de infracţiuni, 5 persoane fiind surprinse în flagrant delict.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 237 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 85.670 de lei şi au confiscat produse alimentare în valoare de 5489,12 de lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 10 infracțiuni și aplicate 231 de sancțiuni la regimul circulației pe drumurile publice în valoare de 58.720 lei.
Ca măsuri complementare, au fost reținute 17 permise de conducere dintre care 1 pentru consum de alcool, 3 pentru viteză excesivă, 13 pentru alte abateri și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare auto.
În perioada minivacanței s-au produs 3 accidente rutiere grave soldate cu 2 persoane decedate (ambele pe D.N. 6 – Centura Caransebeșului) și 2 persoane rănite grav.

În Duminica Paștelui polițiștii au constatat 13 infracţiuni, 3 persoane fiind surprinse în flagrant.
Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6000 lei.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea siguranței în trafic, fiind constatate 3 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. A fost reținut 1 de permise de conducere.

Comentarii

comentarii