@Breaking newsActualitate

Aproape nici o săptămână fără un accident auto în Crucea Dognecei VIDEO

Aproape nici o săptămână fără un accident auto în Crucea Dognecei. Mai exact, în noua intersecție din deal spre Lupac și Dognecea. Zona a fost modernizată, s-au făcut lucrări, asfaltul este bun, dar din păcate, accidentele se țin lanț. Și toate se petrec în același loc. Ca de fiecare dată, din păcate, pe lângă pagubele materiale, mai multe persoane au ajuns la spital. Unele cu răni grave.

Din păcate, cauza principală a acestor accidente, pare să fie nerespectarea vitezei și neatenția în intersecție pe tronsonul respectiv. Adică 30 km/oră. Asta în condiția în care drumul este aproape drept, proaspăt asfaltat și în pantă ușoară. Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă. Mașina este încă la locul accidentului.

Un alt accident a avut loc aproape în același loc. De această data, autoturismul în care se afla o familie din Timișoara, a lovit un alt autoturism. În zona intersecției cu Dognecea, șoferul s-a dezorientat, a intrat pe contrasens și a lovit un autoturism care circula regulamentar.

Comentarii

comentarii

One thought on “Aproape nici o săptămână fără un accident auto în Crucea Dognecei VIDEO

Comentariile sunt închise.