Aproape nici o zi fără un accident pe DN6 – E 70 – Drumul a devenit deosebit de periculos EXCLUSIV VIDEO

Se pare că Drumul Național 6 – sau European 70, a devenit un drum al morții și al pericolelor pentru cei care rulează pe această cale de comunicație. S-a ajuns până acolo încât în ultimele două săptămâni, aproape că nu trece o zi fără un accident grav pe acest drum. Din păcate, multe dintre ele se soldează cu pierderi de vieți omenești. Pierdem persoane dragi, rude și prieteni din cauza inconștienței unor așa ziși șoferi. Fiindcă aproape 95% dintre accidente au ca și cauzp eroarea umană. Adică, șoferii sunt prost pregătiți. Sau probabil au obținut carnetul pe căi necurate.

Nu are rost să mai trecem în revistă accidentele petrecute pe tronsonul Daicoviciu – Topleț. Infocs.ro a prezentat majoritatea acestor accidente cu scopul că poate cei ce le văd, cei care aud de ele, vor fi mai atenți și nu vor grăbi spre moarte. Vor merge mai liniștiți spre destinațiile alese. Un mare aport la creșterea numărului de accidente îl are și circulația autotrenurilor – tirurile – cum le spune toată lumea. Sunt foarte multe, șoferii unora conduc haotic de parcă ar fi numai drumul lor și nu le pasă de tragediile pe care le poate provoca inconștiența lor. Ca să nu mai vorbim de ,,piloții” de doi bani care se angajează în depășiri periculoase punând în pericol viața celorlalți participanți la trafic – fie ei șoferi sau pasageri.

Această săptămână a început cu două accidente petrecute la nici 20 de km unul de altul. Și în ambele au fost implicate tirurile. Din fericire, în prima zi a săptămânii nu a fost înregistrat nici un deces. În schimb, un șofer a fost grav rănit. la aceasta se adaugă cozile de mașini întinse pe kilometri întregi, nervii și timpul pierdut.

Comentarii

comentarii

One thought on “Aproape nici o zi fără un accident pe DN6 – E 70 – Drumul a devenit deosebit de periculos EXCLUSIV VIDEO

Comments are closed.