ARESTAT PENTRU CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene Caraș-Severin și ai Serviciului Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, au ridicat ieri 60.000 de țigarete și suma de 1893 de lei, de la o persoană bănuită de contrabandă cu țigarete. Bărbatul în cauză a fost arestat preventiv.

La data de 30 mai a.c., un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Oțelu Roșu a fost surprins în flagrant delict, pe raza localității Jupa, în timp ce transporta cu autoturismul țigări de contrabandă, netimbrate.

În urma percheziției, din autoturism a fost ridicată suma de 1893 de lei și 60.000 de ţigarete, pe care bărbatul le-ar fi introdus în mod fraudulos pe teritoriul României, pentru a le comercializa.

În urma administrării probatoriului, bărbatul de 48 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar astăzi magistrații au dispus față de acesta măsura arestării preventive.

Dosarul se află sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș.

Comentarii

comentarii