ARSENAL LA DOMICILIU – PESTE 400 DE CAPSE SI MATERIAL EXPLOZIBIL CONFISCATE

Polițiștii cărășeni au depistat un bărbat care deținea fără drept 447 de capse de inițiere și o cutie metalică ce conținea pulbere fără fum, acestea fiind destinate confecționării cartușelor de vânătoare. Cel în cauză este cercetat pentru nerespectarea regimului materiilor explozive.

La data de 3 februarie a.c., în baza unui plan de acțiune, polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase, împreună cu polițiștii Secției 1 de Poliție Rurală Reșița, au efectuat verificări la deținătorii de arme.

Cu această ocazie, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 63 de ani, din Brebu Nou, care deținea, fără drept, la domiciliul său, 447 de capse de inițiere și o cutie metalică ce conținea pulbere fără fum, acestea fiind destinate confecționării cartușelor de vânătoare.

Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului materiilor explozive, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale a bănuitului. Totodată, cele 447 de capse și cutia metalică ce conținea pulbere fără fum au fost indisponibilizate în vederea confiscării.

Comentarii

comentarii