VIDEO Asa se respecta legea in Romania de catre unii – plin de betivani la volan

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din Caraş-Severin au întocmit dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, conducere a unui vehicul neînmatriculat

– În data de 28.02.2016, pe DN 57 B, la intrarea în localitatea Prilipeţ, a fost depistat în trafic un autoturism care se deplasa în direcţia Bozovici – Prilipeţ şi al cărui conducător auto nu a oprit la semnalul regulamentar făcut de lucrătorii de poliţie, a accelerat şi încercat să-şi piardă urma în localitate. După o urmărire de circa 800 m făcută de autospeciala de poliţie cu semnalele luminoase în funcţiune autoturismul a fost blocat pe o stradă laterală din Prilipeţ, fiind identificaţi conducătorul auto, în persoana lui D.I., de 21 ani, din Şopotu Nou şi pasagerul C.F..
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Oraviţa unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Au fost întocmite acte procedurale faţă de D.I. pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

~
– În data de 28.02.2016, în oraşul Băile Herculane, pe str. Trandafirilor, a fost depistat în trafic, de către un echipaj mixt poliţişti – jandarm, un autoturism condus de C.A., de 26 ani, din localitate.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Orşova unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Au fost întocmite acte procedurale faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

~
– În data de 28.02.2016, în oraşul Oţelu Roşu, pe str. Revoluţiei, a fost depistat în trafic un autoturism condus de V.L.O., de 28 ani, din Băuţar.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Orăşenesc Oţelu Roşu unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Au fost întocmite acte procedurale faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

~
– În data de 28.02.2016, în oraşul Oţelu Roşu, pe str. M. Eminescu a fost depistat în trafic un autoturism condus de J.F.V., de 26 ani din judeţul Hunedoara. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul este radiat din circulaţie de autorităţile germane.
În cauză au fost întocmite acte procedurale faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul neînmatriculat.

~
– În data de 28.02.2016, pe DN 6 în afara localităţii Armeniş, la intersecţia cu DC 22 Sat Bătrân, a fost depistat în trafic un autoturism condus de C.D., de 38 ani, din municipiul Caransebeş.
Conducătorul auto a fost testat au aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Au fost întocmite acte procedurale faţă de C.D. pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

~
– În data de 29.02.2016, pe DN6, în Sadova Veche, a fost depistat în trafic un autoturism condus de numitul G.F., de 49 ani, din Bucoşniţa.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind pozitiv, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă Caransebeş unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
Au fost întocmite acte procedurale faţă de conducătorul auto pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Si ca sa incheiem intr-o notă mai veselă, iată de ce beau unii:


Comentarii

comentarii