Aspect european pentru zona centrală a Bocșei – Zona MFA de nerecunoscut VIDEO

Zona MFA din Bocșa și-a schimbat fața. Și încă se mai lucrează. În cea mai aglomerată zonă a orașului, un fel de centru comercial al Bocșei, au apărut schimbări ce au dat un aspect cu totul nou zonei.

La Bocșa a fost amenajat un spațiu de recreere modern destinat cetățenilor de toate vârstele. Noul parc, include și loc de joacă și se întinde pe aproximativ 3.000 de metri pătrați. Fiind și o zonă de blocuri, copiii, mamele și bătrânii nu aveau unde să iasă, Acum, totul arată în așa fel încât în permanent locul este animat.

Trotuarele au fost pavate cu un sistem de pavele bicolore în alb și negru. O tablă imensă de șah se întinde la picioarele trecătorilor dând un farmec aparte zonei. Peste tot au fost montate coșuri de gunoi și bănci modern, solide, rezistente. Lucrările începute în urmă cu vreo doi ani sunt finalizate în proporție de 90%. Se mai lucrează la finisaje, la amenajarea spațiilor verzi și se fac ultimele retușuri.

,,Lucrările sunt suportate din bugetul local și depășesc 1,32 milioane de lei cu tot cu TVA. Este o investiție necesară, având în vedere că vorbim despre o zonă de blocuri, unde locuitorii nu prea au posibilități de petrecere a timpului liber. În plus, este cel mai aglomerat cartier al orașului. Este un proiect foarte frumos, locuitorii din zonă își doreau acest loc și oamenii merită să aibe și în MFA un astfel de spațiu.” spune primarul Mirel Pascu.

Iar impresiile bocșenilor și gradul de mulțumire se poate ghicii din vorbele oamenilor, ale locuitorilor din zona MFA aflați întâmplător în zona în care infocs.ro a realizat acest reportaj. Imaginile vorbesc de la sine.

Comentarii

comentarii