ATENTIE! Faceți-vă rezerve de apă! Se opreste apa pe Platforma Calnicel – Presiune scazuta la etajele superioare in Govandari

In data de 28 septembrie, la solicitarea SC HIDROCONSTRUCȚIA SA, se va opri furnizarea apei potabile de joi de la orele 10 si până vineri dimineața la orele 04. Masura este necesară pentru executarea conexiunilor noii retele de distributie la reteaua existenta.

De această măsură vor fi afectaţi consumatorii din zona platforma Câlnicel RRR(Renk),platforma UCMR și zona Confectii. Tot din această cauză, locuitorii de la etajele superioare din blocurile din Govândari si Calea Timișoarei, vor avea presiune scazuta la robinete.

Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC HIDROCONSTRUCTIA SA. Rugam cetatenii din zonele afectate sa-si faca rezerve de apa pentru intervalul anuntat .

La reluarea serviciului de alimentare cu apă potabilă, este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zona menţionată. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandam utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri potabile până la limpezirea ei completă.

Dacă situaţia persistă utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SA la tel. 0255/215643.
Mulţumim cetăţenilor din zona afectată pentru înţelegere.

Responsabil SC HIDROCONSTRUCTIA SA

Conducerea
SC AQUACARAS SA

Comentarii

comentarii