ATENȚIE LA CIRCULAȚIA RUTIERĂ – TOATE DRUMURILE SUNT UDE VIDEO

ATENȚIE LA CIRCULAȚIA RUTIERĂ – TOATE DRUMURILE SUNT UDE. Drumarii au emis mai multe avertizări privind circulația rutieră. Din cauza precipitațiilor, toate drumurile din județ sunt ude. În zona de deal înalt și munte, carosabilul este acoperit cu zăpadă. Nu sunt drumuri închise, în schimb, este din nou mare aglomerație în stațiunile montane Semenic și Muntele Mic. Coloanele de mașini se întind de la intrarea în stațiuni și până la 2- 3 km.

Pe această cale, polițiștii și drumarii fac apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate. De asemenea, mare grijă la drumurile ude, la folosirea frânei și intrarea în depășiri sau curbe.

ATENȚIE LA CIRCULAȚIA RUTIERĂ – TOATE DRUMURILE SUNT UDE. Viteza neadaptată la circulația pe carosabilul ud, a dus la producerea unui accident pe DN57 între Fârliug și Ezeriș. Din fericire, accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, nimeni nu a fost rănit. Șoferul a pierdut controlul volanului iar mașina, s-a cățărat puțin pe dealul din marginea drumului.

Comentarii

comentarii