@Breaking newsAdministratie

Atenție la curățenia de primăvară! Ce facem cu deșeurile vegetale?!

Având în vedere măsurile pentru buna gospodărire a Municipiului Reșița aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr. 60/2020, vă reamintim că deșeurile vegetale provenite din toaletările de arbori, arbuști, gard viu, cosit iarbă etc. de pe terenurile aferente asociațiilor de proprietari (domeniul public) pe care aveți obligația să le întrețineți, se depozitează pe spațiul verde sau în zona adiacentă suprafeței carosabile doar în zilele de luni și marți, în zonă cu acces auto pentru a putea fi ridicate ușor și cu anunțarea prealabilă a Serviciului Spații Verzi din cadrul Primăriei Municipiului Reșița la nr. de telefon 0255220200 sau 0735450991 în intervalul orar  de luni până joi intre orele 08-16 și vineri între orele 08-13.

            Deșeurile vegetale din zona de case se vor ridica în baza unei solicitări telefonice adresate la numerele de telefon de mai sus, urmând a se stabili data și locația din care vor fi ridicate.

            Este interzisă depozitarea deșeurilor vegetale în zona platformelor de colectare a deșeurilor municipale, pentru a evita amestecarea accidentală a acestora cu deșeurile menajere.

       

Comentarii

comentarii