ATENTIE! MARTI SE OPRESTE GAZUL LA OTELU ROSU

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat marți, 22 noiembrie, în Oțelu Roșu

E.ON Distribuţie România este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, marți, 22 noiembrie a.c., începând cu ora 8.30, în orașul Oțelu Roșu.

Întreruperea distribuţiei gazelor naturale este necesară pentru punerea în funcţiune a unei importante investiţii în valoare de peste 1 milion de lei, investiţie ce a vizat înlocuirea a circa 1,6 km de conducte de pe străzile: Gării, Progresul și Mihai Eminescu din Oțelu Roșu.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 18.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Distribuţie România la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)
sau
0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat prin întreruperea distribuţiei gazelor naturale şi asigură consumatorii că obiectivele principale ale lucrării sunt siguranţa şi asigurarea continuităţii în alimentarea orașului Oțelu Roșu.

Comentarii

comentarii