Atentie unde parcati masinile in urmatoarele zile! Vin cosasii

Temperaturile ridicate din ultimele saptamani pana a se strica vremea, au condus la dezvoltarea vegetației pe spațiile verzi, impunându-se astfel lucrări de cosire a ierbii. În această activitate sunt angrenate zilnic echipe de muncitori ai ,,Secției Spații Verzi” din cadrul Primăriei Resita. Sunt utilizate motocoase și utilaje de transport.

Zonele prioritare sunt aliniamentele stradale și spațiile verzi de pe principalele artere rutiere, sensurile giratorii și parcurile, urmând ca, progresiv, să fie cosite și spațiile verzi din toate cartierele orașului. Astfel, în săptămâna 19-23 septembrie 2016, informăm cetățenii că sectorul Spații verzi din cadrul Direcției pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local execută lucrări de întreținere a spațiilor verzi, respectiv de cosire, în zonele: malul Bârzavei, Bd. Revoluția din Decembrie, Bd. A.I. Cuza, Universitatea Eftimie Murgu, Parcări zona centrală (Hotel Semenic, parcare verde – P-ța 1 Dec. 1918), Valea Țerovei, Micro II, Micro III.

Pe această cale, pentru a evita orice fel de neplăceri, recomandăm cetățenilor care dețin locuri de parcare în zonele amintite să parcheze autovehiculul în locurile din vecinătate, amenajate în acest sens, pe perioada desfășurării acestor lucrări.

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Comentarii

comentarii