ATENTIUNE! SE OPRESTE GAZUL IN GOVANDARI SI LA MARGA

Serviciul de distribuţie a gazelor naturale va fi sistat miercuri, 24 iulie, începând cu ora 11:30, în localitatea Marga din judeţul Caraş-Severin si cartierul Lunca Barzavei din Resita – Govandari.

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de transport a gazelor naturale de către Transgaz, compania Delgaz Grid este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, miercuri, 24 iulie a.c., începând cu ora 11.30, în localitatea Marga si pe Bulevardul Republicii din Resita.

Pentru cuplarea noilor conducte şi branşamente la reţeaua de distribuţie, Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în municipiul Reşiţa, pe străzile: Liliacului, Tineretului, Romaniţei şi pe Bulevardul Republicii. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil, începând cu ora 13:30 la Marga si in jurul orei 16 la Resita.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon:

0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă)

sau

0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Comentarii

comentarii