Atracție pentru copii – Zoo Reșița are un nou locatar – O zebră superbă VIDEO

La ora actuală, în România se mai găsesc foarte puține zebre. Numărul lor nu trece de 10, dintre care una, de acum înainte și la Reșița. La Grădina Zoologică din Reșița, trăiesc aproape 350 de animale din 50 de specii. La zoo, pot fi văzute de la broaște țestoase și papagali și până la lei, jaguar, maimuțe și zimbri.

Din această lună, un nou locatar și-a găsit casă la Zoo Reșița. În premieră pentru această grădină zoologică, aici poate fi admirată, începând de luna aceasta, o zebră. Este vorba despre un mascul de 1 an și jumătate care a fost adus la Reșița de la la Hamburg, din Germania. Aceasta s-a născut în captivitate.

Riko – zebra de 1 an și jumătate – se alătură celorlalte peste 350 de animale care trăiesc în momentul de față în Grădina Zoologică din Reșița. Riko a fost „cazat” într-un țarc în apropierea poneilor și, deși este încă în perioada de acomodare, a atras, deja, sute de vizitatori.  

Grădina Zoologică din Reșița poate fi vizitată de marți până duminică între orele 10 și 18. Aici mai pot fi văzute animale precum leu, tigru, jaguar, maimuță, urs, lama, măgari cu ochi albaștri, păsări sau ratoni. Animalele trăiesc în spații foarte mari, cu vegetație și copaci unde se plimbă și se joacă. Toate beneficiază de cuști încălzite și hrană variată.

  

Comentarii

comentarii