Au avut zile – Accident cu rotile in sus la Otelu Rosu

Au avut zile – Accident cu rotile in sus la Otelu Rosu. Grav accident de circulaţie în această dimineaţă pe DN58 la Oţelu Roşu. Mai exact, accidentul a avut loc în cartierul Ciresa, al oraşului.

Un autoturism în care se aflau trei tineri cu vârsta cuprinsă între 18 şi 25 de ani, au ajuns cu mașina în şanţul din marginea drumului. Mai exact, au ajuns cu maşina cu rotile în sus după s-au cam dat peste cap şi s-au rostogolit de câteva ori.

Autoturismul venea în viteză foarte mare dinspre haţeg şi la un moment dat, din cauza vitezei corelate cu configuraţia drumului şi uzura cauciucurilor, mașina a intrat în derapaj, nu a mai putut fi controlată, a ieșit în decor unde s-a rostogolit de cel puțin trei ori după care s-a oprit cu rotile în sus pe marginea drumului la vreo 20 de metri de drum şi o diferenţă de nivel de vreo 10 metri.

Din fericire, nimeni nu şi-a pierdut viaţa. Toţi cei trei tineri au ajuns la spital. În urma investigaţiilor medicale, doi au plecat acasă cu cucuie şi capete sparte şi doar unul a rămas internat în spital.

Au avut zile – Accident cu rotile in sus la Otelu Rosu. Autoturismul a fost ridicat din șanț de către firma de tractări HLH a lui Cosmin, firmă ce îşi are sediul chiar în Oţelu Roşu.

Comentarii

comentarii