Au avut zile – Accident de circulatie cu un autoturism si 5 victime pe DN58B

Au avut zile – Accident de circulatie cu un autoturism si 5 victime pe DN58B. Un grav accident de circulaţie a avut loc Duminica pe DN58B intre Măureni şi Ghertenis. Un autoturism Audi în care se aflau cinci persoane – toţi membrii ai aceleiaşi familii – printre care şi un copil de 6 ani, se deplasa dinspre măureni spre Ghertenis. La un moment dat, unul dintre cauciucurile din față a făcut explozie. Maşina a intrat în derapaj din cauza vitezei, a părăsit carosabilul, a ajuns în șanț și apoi s-a dat peste cap oprindu-se pe câmp.

Cu toate că vorbim de o adevărată scenă de cascadorie, din fericire, (având în vedere ce s-a întâmplat) nimeni nu a murit. Două persoane, părinții șoferului, au fost transporate la spital la Reşita fiind rănite, Şoferul de 32 de ani și fiul acestuia în vârstă de 6 ani, nu au pățit nimic. Nevătămată este şi mătuşa copilului.

Au avut zile – Accident de circulatie cu un autoturism si 5 victime pe DN58B. Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare din culpă. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale ambulanței, precum și o mașină de pompieri.

Comentarii

comentarii