Au avut zile şi noroc cu carul – Accident cu două mașini şi două familii cu copii VIDEO EXCLUSIV

Au avut zile şi noroc cu carul – Accident cu două mașini şi două familii cu copii. Grav accident de circulaţie aseară pe un bulevard din Reșița. Un autoturism în care se aflau şoferul şi fiul său de 10 ani, s-a facutpraf într-un stâlp metalic, după ce a sărit de pe carosabil pe spaţiul verde. Chiar dacă maşina este acum numai bună de dat la fier vechi, din fericire, șoferul şi copilul, au scăpat teferi.

În urma impactului deosebit de violent, ei au rămas blocați în autoturism și au fost eliberați de pompierii militari. Șoferul spune că a pierdut controlul volanului făcând o manevră de evitare fiindcă un alt autoturism nu i-a acordat prioritate într-o intersecție.

Culmea este că în celălalt autoturism, se afla o familie de tineri cu un copil de aproximativ un an. Șoferul este începător și are ,,portocala” pe luneta mașinii. Ca prin minune, chiar dacă și această mașină a ajuns în spațiul verde, nimeni nu a fost rănit.

Au avut zile şi noroc cu carul – Accident cu două mașini şi două familii cu copii. În urma impactului cu stâlpul metalic al panoului publicitar, peste mașină au căzut două planșe metalice – cam de o tonă bucata.

Comentarii

comentarii