Au început lucrările la tramvai – Ce spun unii reșițeni VIDEO

În cartierul Govândari din Reșița sunt în plină derulare activitățile premergătoare demarării lucrărilor de modernizare a căii de rulare a tramvaiului. Angajații Primăriei lucrează, în aceste zile, la crearea unor căi de acces pentru autoturisme, după ce circulația pe Bulevardul Republicii va fi complet închisă și deviată pe rute alternative.

Lucrările pe Bulevardul Republicii din Reșița vor începe în a doua jumătate a acestei luni, când întreg traficul pe principala arteră rutieră din cartierul Govândari va fi închis. Întrucât străzile din microraionul 1 nu aveau acces în Bulevardul Muncii, pe unde va fi deviat traficul, în aceste zile, angjații primăriei lucrează la crearea unor legături rutiere care, însă, vor crea disconfort locuitorilor din zonă.

Lucrările de pe Bulevardul Republicii fac parte din proiectul „Modernizarea transportului public electric și amenajarea infrastructurii de transport nemotorizat în municipiul Reșița”. Acesta are o valoare totală de aproape 270 de milioane de lei, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene.

Comentarii

comentarii

One thought on “Au început lucrările la tramvai – Ce spun unii reșițeni VIDEO

Comments are closed.