@Ultimele NoutatiAdministratie

Audiențe de Revelion 2022-2023 – Românii au trecut în Noul An alături de Antena 1

Revelionul cel neBUN, lider de piață. Românii au trecut în Noul An alături de Antena 1, care a condus topul și în minutul 00:00. Antena 1 a început noul an ca lider de audiență cu Revelionul cel neBUN, un maraton al distracției în noaptea dintre ani, în care Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au concurat cu Nea Mărin spre deliciul publicului, într-o competiție pentru cel mai tare program de revelion.

Cifrele în intervalul de maximă audienţă 22.00-2.00 noapte au ajuns la aproape două milioane de români pentru Revelionul cel neBun de pe Antena 1. Pro TV a fost pe aproape, potrivit graficelor de măsurare mediatică.

Bătălia a fost strânsă: când Pro TV primul, când Antena 1 prima (locurile se schimbau, mai ales după pauzele publicitare). În medie însă, Revelionul a fost adjudecat de Antena 1, pentru că se pare că a prins un avans mai mare după miezul nopţii.

Anul trecut, de exemplu, Revelionul a fost câştigat de Pro TV la toate segmentele de public, cu aceași idee de Protelevelion, cu aceiași prezentatori Pavel Bartoş şi Raluka.

Comentarii

comentarii