Avem director nou si tanar la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate

Noul director general al Casei de Asigurări de Sănătate Caras Severin, economistul Sergiu Cătălin ANDREȘ, face unele precizări legate de funcţia pe care o ocupă. Dânsul este economist, are experiență în domeniu – lucrând de mai mult timp în domeniu, este tânăr, are 28 de ani și suntem siguri că va lua cele mai bune decizii. Iată ce spune noul director:

,,În condițiile în care am observat un interes crescut din partea reprezentanților media cărășeni referitor la numirea mea la conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin, cu tot respectul ce vi-l port, sunt nevoit să recurg la această declarație de presă din pricina lipsei de timp. Am acceptat să devin președinte-director general într-un moment dificil și important în viața instituției. Pe de o parte, regretăm pierderea fostului președinte, Nicolae Drăgan-Țeicu, iar pe de alta, la 1 aprilie 2019, instituția noastră a împlinit 20 de ani de activitate în slujba asiguraților, o misiune ce ne onorează, importantă, așa cum este Sănătatea.

E o funcție care obligă și impune responsabilități majore, față de asigurați, față de furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale. Vin din sistem, am fost inspector în cadrul Biroului de Control al acestei Case de Asigurări de Sănătate și înțeleg că respectarea legii în sprijinul asiguraților și în relații contractuale corecte este cea care trebuie să primeze.

Sunt economist, am aprecieri profesionale din partea nivelurilor manageriale ale Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și am convingerea că trebuie asigurată continuitatea în asigurarea cu servicii medicale de calitate, medicamente și dispozitive medicale fără sincope sau erori. Acestea sunt gândurile cu care pornesc la un drum care este cu siguranță greu, dar care este dedicat oamenilor ce au nevoie de serviciile noastre.

Pentru moment, aș prefera să vorbesc mai puțin despre mine și să aleg echilibrul și legalitatea în ceea ce privește activitatea Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin. Sper că am răspuns întrebărilor dumneavoastră pe moment, și vă asigur de stimă”.

PREȘEDINTE – DIRECTOR GENERAL Ec. Sergiu Cătălin ANDREȘ

Redacţia www.infocs.ro îi urează noului director al CJAS succes!

Comentarii

comentarii