Avem prognoza meteo pentru următoarele săptămâni – Unde va ninge și cât de frig va fi

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în toate regiunile țării.

În Banat, la începutul intervalului, valorile termice vor fi în scădere astfel că pe 30 noiembrie media maximelor va fi de 3 grade și cea a minimelor de -1…0 grade, a anunțat ANM.

Vremea se va încălzi pe parcursul zilelor de 1 și 2 decembrie, când treptat temperaturile maxime vor tinde spre o medie de 12 grade, iar cea a minimelor spre 5 grade. Vremea se va răci între 3 și 5 decembrie, ajungându-se la medii ale maximelor termice de 3…4 grade și ale minimelor de -1…-2 grade. Cea de-a două săptamână va fi caracterizată de un regim termic apropiat de cel normal, cu maxime ce vor oscila, în medie, în jurul a 5 grade și o medie a minimelor cuprinsă între -2 și 0 grade.

Precipitații moderate cantitativ, predominant sub formă de ploaie

Vor cădea precipitații moderate cantitativ, predominant sub formă de ploaie, în intervalul 29 noiembrie – 01 decembrie și mixte, în general slabe și cu caracter temporar, începând din 2 decembrie și până la sfârșitul perioadei de referință.

În Crișana, valorile termice vor fi în scădere astfel că pe 30 noiembrie media maximelor va fi de 3 grade și cea a minimelor de -1…-2 grade. Vremea se va încălzi pe parcursul zilelor de 1 și 2 decembrie, când treptat temperaturile maxime vor tinde spre o medie de 11 grade, iar cea a minimelor spre 5 grade. Vremea se va răci între 3 și 5 decembrie, ajungându-se la medii ale maximelor termice de 3 grade și ale minimelor în jurul a -2 grade.

Cea de-a două săptamână va fi caracterizată de un regim termic apropiat de cel normal, cu maxime ce vor oscila, în medie, în jurul a 4 grade și o medie a minimelor cuprinsă între -2 și 0 grade.

Vor cădea precipitații local însemnate cantitativ, predominant sub…citeste tu mai departe toata prognoza aici: https://www.descopera.ro/dnews/19880313-vremea-in-urmatoarele-saptamani-meteorologii-au-anuntat-unde-va-ninge-si-cat-de-frig-va-fihttps://www.descopera.ro/dnews/19880313-vremea-in-urmatoarele-saptamani-meteorologii-au-anuntat-unde-va-ninge-si-cat-de-frig-va-fi

Comentarii

comentarii

One thought on “Avem prognoza meteo pentru următoarele săptămâni – Unde va ninge și cât de frig va fi

Comments are closed.