@Breaking newsUtilitare

Aveți economii? Românii pot cumpăra titluri de stat Tezaur cu dobânzi de până la 5,35%, cele mai mari de la lansarea Programului

Începând de luni, 7 februarie a.c., românii pot investi în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1, 3 și 5 ani și dobânzi anuale de 4,50%, 5% și 5,35%. Titlurile de stat au valoare nominală de 1 leu și sunt în forma dematerializată.


Titlurile de stat pot fi cumpărate:


·        Între 07 – 24 februarie 2022 online, numai de către persoanele fizice care sunt înregistrate în SPV. Operațiunile care pot fi realizate online sunt: deschidere cont de subscriere pe numele investitorului la o unitate a Trezoreriei Statului selectată, subscriere titluri de stat TEZAUR, virament al sumelor din contul de subscriere al investitorului către un cont bancar pe numele investitorului. Pentru mai multe detalii cu privire la subscrierile online accesați:


https://mfinante.gov.ro/ro/web/trezor/ghid-tezaur-online și
https://mfinante.gov.ro/ro/web/trezor/tezaur-online;


·        Între 07 – 25 februarie 2022 de la unitățile Trezoreriei Statului;
·        Între 07 – 24 februarie 2022 în mediul urban și 07 – 23 februarie 2022 în mediul rural, prin subunitățile poștale ale C.N. Poșta Română S.A..

Comentarii

comentarii

One thought on “Aveți economii? Românii pot cumpăra titluri de stat Tezaur cu dobânzi de până la 5,35%, cele mai mari de la lansarea Programului

Comentariile sunt închise.