BAC 2013 în Caraș Severin-mai buni ca anul trecut, dar tot spre coada clasamentului VIDEO

DSC03203Mai putin de jumatate dintre absolventii de liceu din judetul nostru au promovat Bacalaureatul. Primele rezultate au fost afisate astazi, si au generat reactii emotionante. Judetul nostru a obtinut rezultate mai bune decat anul trecut, dar ne situam in continuare sub media pe tara.
Momente emoționante astăzi la afișarea notelor de la Bacalaureat. După o noapte lungă de așteptări, absolvenții de liceu au aflat în sfârșit rezultatele. Iar pentru cei mai mulți nu au fost pe măsura așteptărilor.
Cei care au reușit să promoveze Bac-ul sunt în culmea fericirii, și își fac deja planuri pentru facultate.

Procentul de promovare în Caraș-Severin este de 43.02 la sută, mai mult decât anul trecut, când a fost de 30,25 la sută. Ne aflăm, totuși, sub media națională, care este de 55,25 la sută. Neluând în calcul Liceul Baptist din Reșița, care a avut doar 30 de candidați, din punct de vedere statistic cei mai mulți promovați au fost la Colegiu Național Traian Lalescu.
Într-un clasament pe județe Caraș-Severinul se află pe locul 5… de la coadă.
Rezultate mai slabe decât județul nostru au avut Covasna – 42,74 la sută, Harghita – 42,49 la sută, Teleorman cu 35,22 la sută și Ilfov cu 27,91 la sută promovare.

Comentarii

comentarii