Bacalaureat de toamna cu istorie și matematică la Resita VIDEO

Bacalaureat de toamna cu istorie și matematică. Examenul de Bacalaureatul a continuat astăzi cu proba obligatorie a profilului și specializării istorie, pentru cei de la profilul uman, și matematică cei de la profilul real și tehnic. Trei absolvenți de liceu din Caraș-Severin au încercat să înșele vigilența supraveghetorilor și au fost eliminați din examen.
https://youtu.be/h41qnyy_u6M
454 de absolvenți de liceu din  Banatul de munte s-au înscris să susțină proba obligatorie a profilului istorie, pentru cei de la profilul uman, și matematică cei de la profilul real și tehnic. Totuși doar 357 de lucrări pleacă spre centrele de corectare deoarece 94 de candidați nu s-au înscris iar trei au fost eliminați câte unul de la Reșița, Caransebeș și Oravița. Cei care au susținut astăzi susțin că dacă învățai puteai obține o notă bună.
Altii absolvenți de liceu nu s-au arătat încântanți de subiectele primite.
Bacalaureat de toamna cu istorie și matematică. Luni 26 august va avea loc proba la alegere a profilului și specializării. În perioada 27 august-3 septembri vor avea loc probele de evealuare a compoetențelor de comunicare în limba română, o limbă de circulație internațională și a competențelor digitale, și tot în 3 septembrie se vor afișa primele rezultate ale sesiunii de toamnă a examenului de baclaureat, iar în 7 septembrie vor fi afișate rezultatele finale, după rezolvarea contestațiilor.

Comentarii

comentarii