@Breaking newsActualitate

Balul de 8 Martie pentru pensionarele reșițene VIDEO

Doamnele de la Centrul de zi pentru Persoanele Vârstnice din Reșița și invitații lor au fost sărbătorite cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii. Muzica, dansul şi voia bună au fost cuvintele de ordine ale balului de 8 Martie.

Peste 600 de pensionari din cadrul Centrul de zi pentru Persoanele Vârstnice din Reșița, s-au strâns la Reșița într-un local unde a avut loc ,,Balul de 8 martie”. Petrecerea a început la ora 18 şi s-a terminat târziu în noapte.

Cu ocazia zilei internaționale a femeii, doamnele au fost întâmpinate cu flori, iar domnii le-au urât multă sănătate şi fericire. Muzica, dansul şi voia bună au fost cuvintele de ordine ale balului de 8 Martie.

Primarul Reșiței, Ioan Popa, a fost prezent la deschiderea evenimentului și le-a vorbit doamnelor – fie că este vorba de mame, sau bunici, un mesaj de suflet: ,,

Mamele noastre, de când ne-am născut, sunt protectoarele noastre şi de aceea se creează o legătură specială de ataşament între ele şi noi, care durează o viaţă.
Este o ocazie minunată pentru a arăta tuturor femeilor din viaţa noastră cât de mult înseamnă pentru noi. Pe măsură ce creştem, ele sunt întotdeauna acolo necondiţionat şi ne ajuta să fim fericiţi, chiar dacă trebuie să-şi jertfească viaţa pentru asta. Sunt cele mai speciale fiinţe din viaţa noastră. Prin urmare, acest bal le este dedicat lor”.

Primăria Reșița a sponsorizat o parte din costul biletului de participare.

Comentarii

comentarii