Balul de Sfantul Andrei si al Zilei Naţionale la a V a ediţie la Reşita VIDEO

Balul de Sfantul Andrei si al Zilei Naţionale la a V a ediţie la Reşita. Câteva sute de pensionari şi nu numai, s-au întâlnit pentru a petrece împreună. Motivul în reprezintă tocmai Ziua Naţională a României, prilej cu care a fost organizat un Bal al Unirii. Manifestarea a ajuns una de tradiție fiind deja la a V a ediţie.

 

https://youtu.be/wKWSl9Xmrug

 

Bunicii şi bunicuţele alături de copii sau nepoți, au scos din dulapuri cele mai frumoase haine, bijuteriile şi uneltele de machiaj şi s-au pregătit cum nu se poate mai frumos. În sala de bal care arata excelent, a început o adevărată paradă a modei. Nu puţini au fost pensionarii care au ales ca şi îmbrăcăminte costumul popular.
Sala s-a umplut cu zeci de perechi care au venit să serbeze împreună Ziua naţională. La Balul unirii. Aşa cum se cade la o petrecere, petrecerea a început cu Hora unirii după care, s-a trecut la jocurile bănățenești, dar şi din Oltenia sau Moldova, ori Ardeal.

 

Balul de Sfantul Andrei si al Zilei Naţionale la a V a ediţie la Reşita. Nu a lipsit mâncarea, băutura şi dânsul. Toate de calitate și din belșug. Antrenul a fost susținut de o formaţie cu 3 solişti care au interpretat de la şlagărele evergreen şi până la piesele zilei.  Toată lumea s-a arătat deosebit de încântată de iniţiativa organizatorilor, iar dansul şi voia bună, a ţinut atât cât i-au dus picioarele pe participanţi fiindcă acolo s-a jucat și dansat, nu glumă.

 

Comentarii

comentarii